Fideszesek osztották ki a részben önkormányzati cég felajánlását

Megosztás

Két nap alatt két helyszínen 1200 adag meleg ételt osztottunk ki szolnoki rászoruló családoknak.
A Szolnok Segít karitatív program keretében ez már a sokadik hasonló akció, a nagylelkű felajánló ezúttal az NHSZ Szolnok – NHSZ Zounok volt, arról pedig a Humán Szolgáltató Központ gondoskodott, hogy minden remekül szervezett legyen.

Ezt közölte nagy örömmel Fejér Andor. Szolnok alpolgármestere tehát így fogalmazott: osztottunk ki.

Hogy kik is, nos, a Fidesz. Annak a cégnek – amelyikben az önkormányzatnak részesedése van – az adományát a fotók tanúsága szerint csak fideszesek osztották ki.

De nem először tetszeleg mások adományából ételosztással a Fidesz. A napokban Kállai osztotta a Nyerges család felajánlását, Jászberényben a fideszes Pócs János képviselő osztotta egy civil ételadományát, most pedig Szolnokon osztotta a részben önkormányzati cég felajánlását a Fidesz úgy, mintha a magáéból adta volna.

A napokban a szolnoki Ormos parkban Mikulás napi rendezvény volt, szintén az NHSZ támogatásával, itt is csak fideszesek tetszelegtek a lakosok körében.

Fejér Andor fideszes alpolgármester és Tasnádi Zoltán Fidesz-frakcióvezető fogadta a köszönömöket

Kállai Mária fideszes képviselő sorozatban lövi fel az internetre azokat a képeket, ahol más adományát osztja szét. Ezt nem is titkolja.

“Több évre visszatekintő hagyományunk, hogy adventkor is magánszemélyekkel, vállalkozókkal, cégekkel, civilekkel összefogva azok mellett legyünk, akik krízishelyzetbe kerültek. Mert tudjuk, hogyha baj van, akkor nem az egyéni nagy adományok, hanem az összefogás ereje az, ami átsegít a legnehezebb időszakokon is.”

Hopp egy csomag
Zagyvarékas
Szolnok

Kapcsolódó cikkek