Eredményes évet zárt a szolnoki sportiskola

Megosztás

Ahogyan tavaly, idén is ünnepélyes keretek között köszöntötte a Szolnoki Sportcentrum – Sportiskola azokat a legeredményesebb sportolóit, akik 2022-ben nemzetközi versenyeken kimagasló eredményeket értek el, országos bajnokságokon szereztek dobogós helyezéseket. 
Az ünnepélyes díjátadón Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola ügyvezető igazgatója és Szalay Ferenc polgármester köszöntötte a sportolókat, edzőket, szakosztályvezetőket és intézményi partnereket.
2022-ben is eredményes évet zártak: a sportiskola több mint 1300 tanulója közül 134 sportoló és 38 edző vehetett át oklevelet. Idén 33 magyar bajnokkal, közel 100 – magyar bajnokságokon elért – dobogós helyezéssel, és 29  válogatott sportolóval büszkélkedhetnek. 
Mint elhangzott, a sikerekhez hozzájárult edzőik, szakosztályvezetőik kemény munkája, a szülők áldozatos támogatása, és a partnerintézmények aktív közreműködése. A Szolnoki Tankerületi Központ és a Szolnoki Szakképzési Centrum intézményeit, iskoláit tekinthetjük a sportolók felkészülése elsőszámú bázisának, kiegészülve a Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnáziummal.
Nekik is megköszönték támogatásukat és munkájukat.

Kapcsolódó cikkek