Pócs János egy fővárosi aluljáróban ásta tovább a jászberényi közéleti árkot

Megosztás

Nem mondható el a jászberényi közéletről, hogy csendes állóvíz lenne. Azért, hogy viharos legyen ez az állóvíz, az egyik legnagyobb szélkavarást Pócs János hajtja végre. A fideszes parlamenti képviselő minden alkalmat megragad arra, hogy szelet vessen annak érdekében, hogy vihart arathasson.

Nemrég a kormánypárti Hír Tv-nek panaszkodott, hogy micsoda förtelmes dolgok mennek Jászberényben, választókerületének központjában. Pócs kígyót-békát kiabált az ellenzéki vezetésű városvezetésre. Szerinte mindenért Budai Lóránt polgármester és helyettese, Balogh Béla a hibás. 

Az oszlatással kapcsolatban kijelentette, egymást verték szét az ellenzékiek. Mintha az oszlatást nem maga a Fidesz-frakció nyújtotta volna be, majd pedig nem szavazta meg. Pócs még ki is emelte, hogy csak Gedei nyújtotta be az előterjesztést, nem a Fidesz oszlatott, nekik semmi közük hozzá!

Hogy mennyire képben van a Hír Tv is, jól mutatja, hogy a narrációban az hangzik el, hogy a jászberényiek belátták, sokba került nekik ez az öt év, holott mindössze három éve áll a város élén Budai. 

A Jászapátin élő képviselő azt mondta, hogy szerinte a jászberényiek úgy fogalmaztak, bárcsak ne történt volna semmi, vagyis kár volt Budait és csapatát megszavazni.

Pócs a Malom-projektről is csúsztatva nyilatkozott, mert azt mondta, a Budai-Balogh kettős a kirúgott vállalkozónak 800 millió forintot dobott be ajándékként az ablakán. 

Jászberényben január 15-én időközi önkormányzati választást tartanak, miután a képviselő-testület feloszlatta magát. Azóta már négy jelölt jelentette be, hogy indul a polgármesteri posztért.

Kapcsolódó cikkek