Már négyen pályáznak Jászberényben a polgármesteri posztra

Megosztás

Bár nem verte nagy dobra, a Mi Hazánk Mozgalom is bejelentette, hogy jelöltet indít a jászberényi időközi választáson a polgármesteri posztért. Ezzel immár négyen versengenek a város vezetéséért.

A Mi Hazánk Mozgalom dr. László Pétert indítja, ezt jelentette be maga a jelölt. 

Mint közösségi oldalán írta, “óriási öröm és megtiszteltetés, hogy szülővárosomban is megmérettethetem magam”.

A mondatban szereplő is szóra sokan felkapták a fejüket, kérdezvén, még hol is méreti meg magát László?

László Péter egyébként jászberényi születésű, információink szerint régóta a fővárosban él, Ez is sokaknak feltűnt, kérdezvén, hogy majd esetleg home office-ban látja el feladatát, ha megnyeri a választást? Volt már távol lakó polgármestere a városnak, ő Szabó Tamás volt, akit Budai Lóránt jelenlegi városvezető vert el nagyon sok szavazattal 2019-ben.

László Péter a saját közösségi oldalának tanúsága szerint a Nagykáta és környéke képviselőjelöltje is volt.

Hogy a Mi hazánk önkormányzati képviselő-jelöltet indít-e a választáson, az nem derült ki. Jelenleg Dobrán Gyula képviseli a pártot a képviselő-testületben.

Mint ismert, korábban Pócs János fideszes országgyűlési képviselő jelentette be, hogy pártja támogatja a független Besenyi Orsolyát, majd a Közösen Jászberényért Egyesület azt, hogy a polgármesterjelöltje Budai Lóránt jelenlegi városvezető, majd egy újabb független, Nagy Tímea közölte, hogy indul a posztért.

Fotó: dr. László Péter Facebook

Kapcsolódó cikkek