Élő adásban lopták el a tudósító tárcáját Katarban

Megosztás

A ma kezdődő katari foci-vb-ről tudósított Dominique Metzger újságíró, a TN argentin csatorna műsorvezetője, amikor péntek este élő adásban ellopták a pénztárcáját. A felvételeken az látszik, hogy az érkező szurkolók sűrű tömegéből jelentkezik be, a Clarin cikke szerint azt, hogy kivették a táskájából a pénztárcáját, csak utólag – amikor egy palack vizet akart venni – vette észre.

Egy közelben lévő rendőr, akinek szólt, a helyi rendőrőrsre irányította, hogy feljelentést tegyen. Be is ment, ahol egy külön, nők számára fenntartott részre küldték, ahol a váróteremben csak nők voltak. Itt azt ígérték neki, mindent megtesznek, hogy előkerítsék a tárcáját, melyben az iratai is voltak. Ám a legfurcsább rész csak ezután következett:

megkérdezték ugyanis tőle, milyen büntetést kér az elkövetőre.

Metzger visszakérdezett, mert nem értette, mire gondolnak, mire azzal példálóztak, hogy azt szeretné-e, ha az illető öt év börtönt kapna, esetleg kiutasítanák az országból. Az újságíró, aki Instagram-oldalán és a csatornán, ahol dolgozik, is bejelentkezett élőben, azt mondta, nem akarta azt a felelősséget magára vállalni, hogy eldöntse, milyen büntetést érdemelne, csak szeretné visszakapni az értékeit. Bejelentkezésekor azonban még nem volt hír róluk.

via HVG

Kapcsolódó cikkek