10 kilogramm feleslegtől szeretne megszabadulni Kis Grófo

Megosztás

A szolnoki születésű énekes, Kis Grófo igyekszik beszámolni hűséges követőinek élete minden fontosabb lépéséről. Közösségi oldalának legtöbb bejegyzése arról árulkodik , hogy rengeteg időt tölt éttermekben/ebédlőkben, friss rántott húsok és édes sütemények puha illatának csábításában.

Ha találkozik egy “nagyon kedves baráttal”, akkor azt biztosan egy hatalmas húsos tál társaságában teszi, de ha szeretne eltölteni néhány bensőséges órát a családjával, akkor is egy vendéglátóhelyről jelentkezik be. Arról nem is beszélve, hogy Kis Grófót a munkája is a svédasztal mellé szólítja: az úgynevezett “mulatási” minden lagzin és születésnapi rendezvényen az ő jelenlétének köszönhető.

Csirke+rizs=félmosoly

A minap Facebookon közzétett bejegyzésében az énekes újfent egy tányér mellett mosolyog és arról tájékoztatja rajongóit, hogy fogadalmat tett, így már három napja fogyókúrázik. Grófo arról is ír, hogy nagyon nehéz betartani a szigorú előírásokat, de feltett szándéka, hogy megszabadul 10 kilogrammtól.

Mivel nemrégen befogadta a szívébe Jézus Krisztust, nem sokkal előtte pedig Orbán Viktort, biztosan ez az embert próbáló feladat sem fog ki rajta.

Orbán Viktor és egy nagy mosoly

képek forrása: Kis Grófo Facebook

Kapcsolódó cikkek