Kis Grófóval olyan dolog történt, amire abszolút nem számított – de nézzük mi az amire igen

Megosztás

Kis Grófó, Jász-Nagykun-Szolnok Megye büszkesége a közösségi oldalán jelentette be, hogy a minap egy olyan dolog történt vele, amire abszolút nem számított.

Mielőtt lerántanánk a leplet erről a szenzációs és váratlan fordulatról, nézzük hogy a közelmúltban mi minden történt vele, amire valószínűleg mi sem számítottunk.

Kállai Máriával

2016-ban a népszerű mulatós előadó és testvére egy elszámolási vita miatt megvert és megfenyegetett két abonyi férfit. A két sértett azt állítja, hogy a bulibáró és testvére, miután leszorította az autójukat az abonyi temető szélére, verekedést kezdeményezett, majd Grófo tesója még egy fegyvert is előrántott, hogy nyomatékosítsa saját szavait. A zenésztől és testvérétől ujjlenyomatot vettek és rabosították is őket a Ceglédi Rendőrkapitányságon. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője akkor megerősítette: garázdaság megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás, és házkutatást is tartottak az ügyben. Végül Grófó -valószínűleg- nem került börtönbe, az ügyről nem tudott meg többet a közvélemény.

Rogán Antallal, a miniszterelnök kabinetfőnökével

Az azóta eltelt években az idén 29 éves Kis Grófó letaszíthatatlan a mulatós zene rokokó trónjáról és úgy tűnik, hogy felfelé ívelő pop karrierjével sikerült kivívnia a politikusok elismerését is. Közösségi oldalán eleinte csak a szolnoki városvezetőkkel készült fényképeket osztotta meg, de idén már a legfelsőbb körökbe is eljutott. Fényképalbumát olyan mosolygós szelfik színesítik, ahol Rogán Antallal pezsgőzik, Varga Judittal mosolyog és Orbán Balázzsal ölelkezik. Ami ezután következett, az már csak keveseknek okozott meglepetést: hogy, hogy nem, éppen az áprilisi választások előtt nyilvánosan is letette a voksát a Fidesz mellett:

Mi nagyon szeretjük a miniszterelnök urat, csak Ön, csak a Fidesz. Ezt komolyan mondom. Ezelőtt is azok voltunk, de most azt mondtam, itt az ideje felvállalni, és szabad szólás van és megnyilvánulni, elmondani azt, hogy igen, csak a Fidesz! Mi fideszesek vagyunk

-hangzott el abban a videóban, melyet a miniszterelnökkel a Karmelita szerény teraszán forgattak “speciálba”.

Varga Judittal, igazságügyi miniszterrel

Nos, ezek után jöjjön az a hír, amire tényleg, de tényleg nem számított Kis Grofó:

A tegnapi nap történt velem egy olyan dolog amire abszolút nem számítottam, viszont az Úr már tudta, hogy mi fog történni. Én mindig is hittem/hiszek Jézus krisztusba, de most eljött az idő , hogy teljesen befogadjam a szívembe Tegnap elmondtam a megtérő imát és ,amikor Németh Sándor lelkész úr a fejemhez tette a kezét azt szavakban nem igazán lehet elmondani, hogy mit éreztem ! Örülök , hogy Isten gyermeke lehetek és hiszem Jézus Krisztust megváltónkat.

képek forrása: Kis Grófó Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek