Boldog, aki hergel

Megosztás

A nemzet bakterja, aki egyben a nemzet betyárja is, vagyis Boldog István levitézlett fideszes országgyűlési képviselő úgy tűnik, nagyon ráér. Hirtelen nagyon megnőtt szabadidejében mást sem csinál, csak hergel.

Nincs már útátadás, nincs már épületfelújítás, amit megtekinthetne, nem zargatja naponta a polgármestereket és választási körzete lakosságát Boldog István, aki ellen jó ideje folyik elég vontatottan bírósági eljárás, így aztán nagyon ráér.

Kitalálta azt, hogy ő gasztroblogger lesz, meg nemzeti gondolkodó, ami abban merül ki, hogy almás pitéről posztol fotókat, illetve egy-, vagy két mondatos bejegyzésekkel hecceli a híveit.

Persze a sírjatok libsik vagy sírjatok libernyákok lényegében napi szinten megjelenik közösségi oldalán, tovább nagy kedvence még Zelenszkij, aki éppen a ruszki imperialista hegemónia ellen folytatja népe honvédő szabadságharcát és amit lényegében elég rossz szemmel néz Boldog.

Legutóbbi szösszenete az volt a betyárnak, hogy szerinte a magyarok kétharmadának elege van Ukrajna EU-finanszírozásából.

Hogy honnan veszi az értesüléseit, azt a nagy gondolkodó nem árulja el. Viszont rendkívül elszomorító, hogy Boldognak ilyen véleménye van, amit hívei persze lelkesen fogadnak. Különben pedig Magyarország szinte semmit sem segít az élet-halál harcát vívó Ukrajnának, nem tudni, mit sajnál Boldog ezek után tőlük.

Boldog továbbra is fideszes, amit ő mond, lényegében a Fidesz álláspontjával egyezik, még ha ezt a kormánypárt gondosan titkolja is.

Sajnálatos, hogy ide jutott az ország, hogy ami ellen, egészen pontosan az orosz elnyomás ellen harcoltunk többször is, most szinte megsüvegelendő program! Az oroszok a jók, az oroszok az isten!

Brüsszel a rossz, Soros a gonosz, az Unió a bűnös. 

Talán egyszer a nagy hazafias nemzeti gondolkodóknak is lesz annyi idejük, hogy elgondolkodjanak azon, mit is művelnek valójában. Közte Boldognak is.

Szerző: Tóth András

Kapcsolódó cikkek