Ki nem találnák, mi lesz a színházi jegyiroda helyén

Megosztás

Nagyban tisztították már az ablakot az egykori szolnoki Szigligeti Színház szervező és  jegyirodája immár hűlt helyén. A jegyiroda régóta szolgálta ezen a helyen a színházba látogatókat, nyarak végén például óriási sor kígyózott előtte, a bérletekért lehetett sorba állni.

Most, hogy a színház végre szeptemberre -jelentős csúszással és többletköltséggel- megújult 7,6 milliárdból (hogy aztán a rezsicsökkentés miatt gyorsan be is zárják), a jegyiroda is a Táncsics útra költözött, szembe a színházzal.

A hely tehát megüresedett és gyorsan le is csapott rá valaki vagy valami. Sokan találgatták, mi lesz a helyén, talán kisebb kávézó, terasszal, vagy bálás ruhák boltja, vagy egy újabb kínai étkezde nyílik majd benne.

De nem! Információink szerint ugyanis itt hamarosan Fidesz-iroda nyílik! Igen, akár innen is oszthatják majd a krumplit a szavazóknak vagy ide könnyen betérve lehet majd növelni a Kubatov-listát, nem kell már ezután a Kossuth téri volt Néplap-székház 3. emeletére felmászniuk a híveknek mindezekért.

Ha minden jól megy, a Fidesz-mikulás már innen indulhat majd útjára.

Ki tudja azonban, hogyan sikerült a Fidesznek a volt jegyirodát megszerezni. Lehet, volt egy kis protekciójuk, illetve kérdés, vajon mennyi bérleti díjat fizetnek a helyiségért, és kinek, már ha persze nem vették azt meg végleges használatba, bízva az örök életben..

Szerző: Tóth András

Kapcsolódó cikkek