Pócs szerint már globális háborúról beszélhetünk

Megosztás

Egy perc alatt négy brüsszelezést eresztett el a parlamentben Pócs János. A Fidesz jászsági képviselője pedig csak arról tett fel kérdést, hogy mit várhatunk a hazai tűzifaprogram előnyeiről.

A kormánypárti ínyencek is megnyalhatták mind a tíz ujjukat Pócs János parlamenti felszólalása után, hiszen a képviselő tökéletesen felmondta a propagandaleckét: szerinte minden bajnak az eredője a lokálisból globálissá vált háború, az infláció és persze Brüsszel, Brüsszel és Brüsszel. Meg persze Brüsszel. 

A víz- és gázszerelőből előbb dinnyetermesztővé, majd képviselővé vált Pócs feladta a leckét Nagy István agrárminiszternek zavarba ejtő csalafinta kérdésével: hogyan is állunk a tűzifaprogrammal?

Nagy persze rögtön ugrott, és elmondta, a kormánynak hála, útra keltek az erdők, és oda mennek, ahol szükség van fára. 

Majd Nagy is felült a szankciók száguldó vonatára, ő maga fél perc alatt szankciózott egy egészségeset.

A választ köszönte szépen az ülést vezető elnök. Pócs hálálkodása már lemaradt a videóról.

A Kormány megfizethető áron biztosítja a lakosság számára a tűzifát Dr.Nagy István agrárminisztert kérdeztem a tűzifa programról. | By Pócs János | Facebook

2,294 views, 94 likes, 1 loves, 5 comments, 15 shares, Facebook Watch Videos from Pócs János: A Kormány megfizethető áron biztosítja a lakosság számára a tűzifát Dr.Nagy István agrárminisztert…

Szerző: TA

Kapcsolódó cikkek