Életveszélyes manőver, a hídon fordult meg a záróvonal ellenére a pick-upos – videó

Megosztás

Valószínűleg megunta a várakozást és inkább megfordult egy döbbenetesen szabálytalan manőverrel. Rendkívül veszélyes volt ez a hirtelen manőver, az egyik szemből érkező autós kis híján telibe trafálta.

Budapesten, az Erzsébet hídon történt hajmeresztő esetet videózott a Budapesti Autósok Közösségének egyik olvasója fedélzeti kamerájával. Beszámolója szerint éppen Buda felé haladt autójával a hídon, a szemközti oldalon viszont dugó alakult ki.

“Az egyik percben még minden feltétel adott volt a haladásra, majd a következő pillanatban egy pick-up vágott ki a sorból, azzal a szándékkal, hogy ő bizony megfordul. Igen, az Erzsébet híd közepén” – írta az olvasó.

Az akció azért is volt rendkívül balesetveszélyes, mert a Buda felé haladó forgalomban két sávban személygépkocsi, a buszsávban pedig motoros érkezett.

A Bpiautosok.hu videója:

Megunta a dugót, gondolta megfordul a pick-up sofőrje

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette tegnap az alábbi felvételt. Az Erzsébet hídon Buda felé haladt a kamerás autó. Pest irányában gigadugó, ahogy az lenni szokott. Az egyik percben még minden feltétel adott volt a haladásra, majd a következő pillanatban egy pick-up vágott ki a sorból, azzal a szándékkal, hogy ő bizony megfordul.

Kapcsolódó cikkek