Két torna és több edzőmeccs szerepel a Szolnoki Olajbányász terveiben

Megosztás

Augusztus első napján a Szolnoki Olajbányász felnőtt kerete elkezdi a felkészülést a 2022/23-as bajnoki évadra. Nem lesz ott a társaival a Tiszaligetben az új igazolás, Lukács Norbert, aki a világbajnoki selejtezőkre és az Európa-bajnokságra készülő felnőtt válogatott keretébe kapott meghívót – írta a klub hivatalos honlapja.

– A csapat felnőtt keretéhez tartozó fiatal magyar játékosaink június végéig dolgoztak, elsősorban erőfejlesztés és technikai képzés volt a szakmai stáb feladata. – mondta Pór Péter. – Az aktív júliusi pihenőt követően mindenki megkapta a személyre szabott edzésprogramját.

Az augusztus eleji felkészülést egyelőre a magyar játékosok kezdik el, hozzájuk csatlakozik Bojan Subotic, illetve a szerződést kapó légiósok.

-Augusztus eleje egy remek alkalom a fiatalok fejlesztésére, edzőink mindent megtesznek azért, hogy a csapatjáték mellett egyénileg is előre tudjanak lépni tehetségeink.

A bajnoki rajtig több tornát tervez a szakvezetés, Nyíregyházán és Zalaegerszegen is ott lesz a tervek szerint az Olajbányász, s még több edzőmérkőzést is szeretnének lekötni a csapatnak.

Kapcsolódó cikkek