Puszta kézzel fojtotta meg férje szeretőjét az asszony

Megosztás

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság szerdán azt az asszonyt, aki a gyanú szerint megfojtotta férje szeretőjét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszadadán június 18-án.

Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a megalapozott gyanú szerint a nő férje szerelmi viszonyt folytatott a sértettel, amiről a nő tudomást szerzett, féltékenységének pedig többször is hangot adott. Az asszony június 18-án délután egy Szabolcs megyei házban a férjét és a sértettet az ágyban találta.

A nő ütni kezdte riválisát, majd egy hamutartóval fejbe vágta öltözködő férjét, aki elmenekült a helyszínről. A nő ezután folytatta a másik nő bántalmazását, majd puszta kézzel megfojtotta. A sértett a helyszínen meghalt.

Az MTI információi szerint az eset Tiszadadán történt.

A sajtószóvivő megjegyezte, a bíróság szerint fennáll a veszélye annak, hogy az egyébként büntetlen előéletű gyanúsított szabadlábra helyezése esetén megnehezítené a bizonyítást, az eljárásban részt vevő tanúkat és más személyeket befolyásolná, ezért elrendelte letartóztatását.

A végzést az ügyészség tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Kapcsolódó cikkek