Villanyoszlopnak ütközött egy autó Túrkevén

Megosztás

A sérüléssel járó baleset az elsőbbségi szabályok megsértése miatt következett be.

Elsőbbségi szabályok megsértése miatt következett be az a közúti közlekedési baleset, ami 2022. május 19-én a délelőtti órákban történt Túrkevén – számolt be róla a police.hu.

Egy 51 éves asszony személygépkocsival érkezett a Petőfi Sándor utcai kereszteződéshez, ahol a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla figyelmeztetése ellenére, körültekintés nélkül hajtott be.

A védett úton haladó személygépkocsi vezetője – azért, hogy az ütközést elkerülje – az útpadkára hajtott, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A vétlen sofőr a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Történt a minap egy másik baleset is megyénkben: egy szolnoki lakos közlekedett személygépkocsival Fegyvernek irányából Tiszabő felé 2022. május 19-én az esti órákban. A sofőr haladása során nem követte az út vonalvezetését, lehaladt a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára, majd az útárokban, az oldalára borulva állt meg. A gépkocsivezető a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Kapcsolódó cikkek