Szolnokon és Jászárokszálláson is balesetbe keveredett egy kerékpáros

Megosztás

A megyeszékhelyen történt incidensben nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett az érintett.

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Szolnokon, a Pityó úton 2022. április 29-én 14 óra 50 perc körül. Haladása során kétkerekűjével az úttest kiemelt betonszegélyének ütközött és elesett – írja napi megyei összegzőjében a police.hu. A férfi a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Ugyancsak kerékpáros volt érintett abban a balesetben, ami Jászárokszálláson, a Posta közben történt 2022. április 29-én a délelőtti órákban. Egy helyi lakos kerékpározás közben rosszul lett és kétkerekűjével az éppen őt előző személygépkocsi jobb oldalának ütközött. A baleset következtében a biciklis – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egyébként az elmúlt 24 órában két, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei két ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Kapcsolódó cikkek