Drogdílereket fogtak Jász-Nagykun-Szolnok megyében, videón a rajtaütés

Megosztás

Túrkevén fogtak el két terjesztőt és több fogyasztót is.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság nyomozói 2022. március 5-én este Túrkeve belterületén elfogtak összesen négy kábítószer-fogyasztót, akiknél kábítószer-gyanús anyagot találtak, valamint a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A fogyasztókat a rendőrkapitányságra előállították és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók azonosították a párt, akitől az előállított kábítószer-fogyasztók feltételezhetően vették az anyagot, és megjelentek egy túrkevei ingatlannál. A rendőrök a háznál tetten értek további két fogyasztót, akik közül az egyik éppen kábítószert vásárolt. A két dílert, valamint a két fogyasztót a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A megalapozott gyanú szerint a 34 éves férfi és a 25 éves nő az elmúlt másfél évben kábítószernek minősülő anyagot értékesített. A rendőrök lefoglaltak a fogyasztóktól összesen 73 gramm, valamint az ingatlanban végzett kutatás során 19,5 gramm alufóliába csomagolt, kábítószergyanús anyagot, több tízezer forint készpénzt és mobiltelefonokat.

A mezőtúri nyomozók a két dílert kábítószer kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. (Videk.ma)

Kapcsolódó cikkek