Két ittas sofőrt is kiszűrtek a rendőrök egyetlen nap alatt megyénkben

Megosztás

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Pusztamonostor belterületén 2022. február 24-én 8 óra 5 perc körül, amikor a rendőrjárőr ellenőrizte – írja a police.hu összesítője. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök további mintavétel céljából előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra. A 43 éves nő vezetői engedélyét nem tartotta magánál.

Szintén pozitív értéket mutatott az alkoholszonda egy 62 éves férfi esetében, akit Kunmadaras belterületén ellenőriztek a rendőrök 2022. február 24-én 15 óra körül. A rendőrök előállították a jogsértőt a Karcagi Rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egyébként az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek és hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Kapcsolódó cikkek