Meglopta az őt fuvarozó taxist a szolnoki férfi

Megosztás

A szolnoki rendőrök őrizetbe vettek egy 21 éves férfit, aki 70.000 forintot elvett az őt fuvarozó sofőr kocsijából – írta meg a rendőrség honlapja.

Egy taxisofőr tett bejelentést a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. január 6-án a déli órákban, hogy a Szolnok belvárosában pár perccel korábban szállított utasa, aki azóta már elhagyta a gépjárművet, ellopta a gépkocsi két első ülése között elhelyezett 70.000 forintját.

A járőrök személyismeretüknek köszönhetően a sértett elmondása alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, és rövid időn belül előállítottak egy 21 éves férfit a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A gyanúsítottként kihallgatott jogsértő beismerő vallomást tett. Elmondása szerint a pénzt már elköltötte.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a Budapesti VII. Kerületi Rendőrkapitányság, valamint Kisvárdai Rendőrkapitányság körözést rendelt el. A hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. 

Kapcsolódó cikkek