Újév hajnalán tört be a férfi kőteleki nyaralóba

Megosztás

A megalapozott gyanú szerint, a férfi a falubelijét lopta meg Kőteleken. A szolnoki rendőrök a bejelentés napján elfogták a jogsértőt – írja a police.hu.

Egy kőteleki lakos hívta a Szolnoki Rendőrkapitányságot és elpanaszolta, hogy ismeretlen személy 2022. január 1-jén a hajnali órákban bement a nyaralójába, ahonnan eltulajdonított egy fűkaszát és 1 üveg fügepálinkát.

A sértett bejelentését követően a rendőrök helyszíni szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. Az egyenruhások rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

A jogsértőt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, aki beismerő vallomást tett. Kérdésre, hogy mi lett a lopott tárgyak sorsa, a férfi azt válaszolta, hogy a fűkaszát eldobta, mert rájött, hogy arra nincs szüksége, míg a pálinkát hazafelé menet megitta. A nyomozók az üres pálinkásüveget lefoglalták a terhelt otthonában tartott kutatás során, a fűkaszát pedig keresik.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

Kapcsolódó cikkek