Durva: Pócs János fideszes képviselő neve és hatalmas képe szerepel a népkonyha ebédhordóján

Megosztás

Eddig is megszokhattuk, hogy a Fidesz-KDNP számára valóban a kampány és a szavazatszerzés mindennél fontosabb, de ez már igencsak átlép egy határt, amikor a legszegényebbek nyomorát valaki önreklámra használja fel. Márpedig még hónapok vannak a választásokig, erre számítsunk, a fideszes képviselő ismét bemutatkozott.

A napokban roma családoknak osztogattak az ország egy másik pontján olyan nápolyis vödröket, amin szintén egy fideszes képviselő arcképe és neve virított. Vajon hol lesz a következő ilyen eset és ez tényleg így természetes, hogy a propaganda ennyire utat törhet a mindennapi életünkben, ilyen “legalja” eszközökkel? A részletekről Hadházy Ákos független képviselő számolt be a Facebookon.

“Pócs János fideszes képviselő pofija virít a jászapáti népkonyha műanyag ebédhordóján – avagy a fideszesek elképzelése a karácsony szelleméről és az önzetlen segítségről.
A propaganda legalja, amikor a legszegényebbek nyomorát használja ki valaki önreklámra. Ráadásul itt nem is csak arról van szó, hogy Pócs semmit nem adott a konyhába, de reklámfelületet lát a dologban.

A Pócs család anyagilag is jól jár a bulival. Az önkormányzati népkonyha véletlenül pont Pócs fiának a cégétől bérli az épületet. Azt az épületet, amit véletlenül pont a népkonyháról szóló önkormányzati határozat előtt néhány héttel vett a Pócs család. Erről még tavasszal írt a Szabad Európa:
👉https://www.szabadeuropa.hu/…/pocs-janos…/31168054.html

Kapcsolódó cikkek