300 ezer forintot és 150 eurót lopott a karcagi férfi

Megosztás

Egy püspökladányi lakos tett bejelentést a Karcagi Rendőrkapitányságra 2021. december 19-én, mert egy helyi áruházi lottózóban felejtette a pénztárcáját, amiben személyes okmányai, valamint több mint 300 ezer forint és 150 euró készpénz volt.

A sértett betért vásárolni az élelmiszerüzletbe is, majd a pénztárnál, a fizetéskor észlelte tárcája hiányát. Azonnal eszébe jutott, hogy a lottózóban felejtette az értéket, azonban ott már hiába kereste, hiszen ismeretlen személy magával vitte. Bejelentést követően az egyenruhások ellenőrizték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket, és a siker nem maradt el.

Az egyik rendőr ugyanis felismerte azt a karcagi lakost, aki a bűncselekményt megvalósította. A nyomozók elfogták és előállították a rendőrkapitányságra a 47 éves férfit, akit lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett. Kár lett volna tagadnia, hiszen a rendőrök a pénztárcát ruházat-átvizsgáláskor megtalálták, azt a jogos tulajdonosnak visszaadták.

Kapcsolódó cikkek