Deutsch Tamás apósát késelhették meg

Megosztás

Az RTL Klub információi szerint pénzügyi vita vezetett a gyilkossághoz, amelyben az albérlő szúrta halálra az áldozatot.

Pénteken kora este az óbudai Nánási útra gyilkossághoz riasztották a rendőröket – írja a Telex. Egy 57 éves férfi albérletben lakott a Duna parti társasház egyik lakásában, és miután vitába keveredett a lakás tulajdonosával, leszúrta. A mentőszolgálat próbálta újraéleszteni a férfit, de nem sikerült, és belehalt sérüléseibe.

Az RTL Híradójának információi szerint fideszes politikus apósa az áldozat. Az elkövetőt a helyszínen elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, és elismerte a tettét. A csatorna úgy tudja, a gyanúsított tavaly költözött a lakásba, és eleinte semmi probléma nem volt vele, a panaszok később viszont sokasodtak. Pénteken viszont fizetnie kellett volna, ez váltotta ki a vitát, ami késelésig fajult. A Tények eközben arról számolt be, hogy információik szerint a megölt férfi a nyolcvanas években elismert futballista volt.

Frissítés: éjjel a Blikk vette észre Dunai Ede író hivatalos Facebook-oldalán, hogy a meggyilkolt férfi Lazsányi László, a Csepel egykori labdarúgója. Lazsányi László Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja.

via Telex; Fotó: RTL Híradó

Kapcsolódó cikkek