Ismét a pártpolitika: Szalay és Kállai is a maga sikerének érzi az M4-es elkerülő szakaszának elkészültét

Megosztás

Az az apró tény egyiküket sem zavarja, hogy ennek már sokkal korábban el kellett volna készülnie. Igaz, így a választások előtti kampányban pont kapóra jön. A Fideszben egymás fényezése egészen kiválóan működik.

Az egyik szolnoki Facebook-csoportban összefoglalták a csinnadratta lényegét.

“Ünnepélyesen átgurították a hordót az M4-es szolnoki északi elkerülő szakaszán megépült Tisza-hídon.

Az esemény pénteken volt, és érdekes, de a fotók tanúsága szerint nem volt jelen sem ájtatos Kállai Mária képviselő, sem pedig fejbillentő Szalay Ferenc polgármester, akik márpedig ott voltak akkor, amikor Budapesttől Pest megye határáig ért az M4-es…

Ám Kállai és Szalay így is érintve érezte magát, mintha saját kezükkel és az ő pénzükből húzták volna ki az aszfaltcsíkot.

Kállai és Szalay persze a kormánynak nyalva lelkendeznek, meg sem említve, hogy az M4-es ezen szakaszának már rég el kellett volna készülnie, ha nem veszett volna össze Simicska és Orbán.

Szalay például így tapsikol, a nagyobb élmény kedvéért szöveghűen idézzük:

“Nagyon nagy munka ! És fantasztikus ahogyan haladtak ! Ezzel elkészült a szolnoki körgyűrű ! A nagyon várt új Tisza híddal ! Könnyebb , biztonságosabb , gyorsabb lesz a közlekedés . Bízom benne , a városi közlekedés is javulni fog ! Köszönöm Magyarország Kormányának , Kállai Mária képviselő asszonynak , hogy elkészülhetett az M4 , Budapest – Abony – Törökszentmiklós útvonalon . A térség gazdasági fejlődésének nagyon komoly lökést kell , hogy adjon .”

Vagyis a szokásos blablaszöveg, miszerint már többedjére fellendül Szolnok. Ha a tőke éjjel-nappal követelte volna a befektetések érdekében az autópályát (ami ugye most csak autóút lesz) Szolnokig, akkor a kormány már rég fejvesztve elégítette volna ki az igényeit ezzel az úttal.

Így hát lehet, ez is csak egy propagandisztikus vágyálom marad, bár azért tényleg szorítunk, hogy végre ne így legyen!”

A bejegyzés alatt egy hozzászóló érdekes kérdése: “Vajon hol tart a második szolnoki Tisza híd évtizedes építése?”

Kapcsolódó cikkek