Megújult a szolnoki játszótér

Megosztás

Alapos ráncfelvarráson esett át a terület, a gyermekek már birtokba is vehették.

Csütörtökön hivatalosan is megnyitották a Moha úti játszóteret – adta hírül a Szoljon.hu.

– A Moha úti játszótér felújításával régi adósságot törlesztett a város.

Társaságunk évek óta részt vesz a fejlesztésekben, így a kollégákat is dicséret illeti, hogy a 21. századnak megfelelő lett ez a tér – emelte ki Lits László, a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. ügyvezetője, aki a műszaki tartalomról is szót ejtett.

– Padokat, utcai hulladékgyűjtő edényeket is kihelyeztek a kollégák, valamint ivókutat is telepítettek. A megújult játékeszközök alá ütéscsillapító burkolatokat helyeztek el a gyerekek biztonsága érdekében – sorolta az ügyvezető.

– A játszótér tehát megújult, s a város szeretné a környékbeli parkolókat is megújítani. Ezek részben önkormányzati, részben szövetkezeti tulajdonban vannak, már folynak az egyeztetések a tulajdonosok között. Reményeink szerint jövőre megújulhatnak a parkolóhelyek, így lesz teljes a terület felújítása – mondta el a városrészhez kapcsolódó további tervekkel kapcsolatban Fejér Andor. A játszóterek felújítása se ért véget, elhangzott, még ebben az évben átadják a megújított Tiszaligeti nagy játszóteret. (A borítókép illusztráció.)

Kapcsolódó cikkek