Tóth Áron rávilágított a valós problémára: “Stop, vírus” kampányra miért nincs pénze a Fidesznek?

Megosztás

A szolnoki politikusnak elege van abból, hogy Gyurcsány, Karácsony és egyéb ellenzéki vezetők lejáratására számolatlanul dőlhet a közpénz, de a járvány negyedik hulláma ellen szinte semmit nem tesznek Orbánék.

Tóth Áron erősen felcsattant az ellen, hogy sem az oltási kedv növeléséért, sem más jellegű védelmi intézkedések foganatosításért nem tesz semmit a kormány(fő), miközben milliárdok áramlanak ki az ellenzék elleni negatív kampányra, mert arra mindig van pénz.

„Stop, Karácsony!” kampányra van, „Stop, vírus!” kampányra nincs a kormánynak pénze?!

Orbán szerint is jön a járvány újabb hulláma, a kormány mégsem tesz semmit az oltási kedv növeléséért.Pedig kiderült, hogy Orbán maga is úgy gondolja, hogy a járványnak lesz negyedik hulláma, és hogy továbbra is az oltás az egyetlen igazán hatásos védekezés. Ehhez képest egyáltalán nincs oltási kampány! A kormány annyira veszi komolyan a védekezést, hogy a 77 milliárd forintba kerülő vadászati világkiállítást mentesítette a védelmi intézkedések alól, így az védettségi igazolvány nélkül is látogatható!A Fidesz kizárólag a hatalmi érdekeivel van elfoglalva. Arra volt ideje, energiája és pénze, hogy hazug kampányt indítson az előválasztás legesélyesebb jelöltjének, Karácsony Gergelynek a lejáratására.

„Stop, Karácsony!” kampány van, „Stop, vírus!” kampány azonban nincs a járvány negyedik hulláma előtt. Miért nem oltási kampányt folytat?! Az egész ország érdeke, hogy minél többen védettek legyenek a koronavírussal szemben! A Fidesz továbbra sem a vírus elleni harc miatt akarja meghosszabbítani a veszélyhelyzetet. A kormány eddig is visszaélt a felhatalmazással, az önkormányzatokat, azaz a magyar településeket megfosztotta bevételeiktől, alapítványokba menekítette ki a közvagyont, az alaptörvénybe foglalta a lopást és felszámolta az egyetemi autonómiát. Mindeközben pedig a magyar emberek, a magyar dolgozók és kisvállalkozók támogatására nem jutott pénz, csak az oligarchákra és a haverok gazdagítására. Ehhez józan és felelős politikai erő nem adhatja a támogatását.

Az oltási kedv erősítése és a magyar társadalom tisztességes és korrekt tájékoztatása érdekében kiemelten fontos, hogy tudjuk: azok az állampolgárok, akik Covid-fertőzés miatt most kórházi kezelésre szorulnak – vagy tragikus esetben akár életüket is követelte a vírus – be voltak-e oltva és ha igen, akkor hány dózissal, illetve milyen típusú vakcinával. Alapvető jogunk tisztán látni ebben! A kormánynak alapvető kötelessége, hogy ezeket az adatokat folyamatosan és részletesen nyilvánosságra hozza!” (Facebook)

Kapcsolódó cikkek