Adományozóink segítségével egyre közelebb a kitűzött cél

Megosztás

A Szol24 októberben indította el történetének első közösségi adománygyűjtését azért, hogy továbbra is függetlenül működhessünk, kizárólag az olvasóink igényeit szem előtt tartva. Támogatóink pedig napról napra bizonyítják, hogy fontosnak találják munkánkat.

Olvasóink többsége tisztában van azzal, hogy a mai Magyarországon milyen kihívásokkal néz szembe egy független médium. A kormányzathoz köthető cégek, illetve az az évi több tízmilliárd forint, amit kormányzati kommunikációra fordítanak, szinte kivétel nélkül a propaganda-termékek hirdetési bevételeit növelik. A független médiumok pedig legfeljebb a közelmúltban létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatal zaklatását kapja a kormányzattal. Ezért mi és a hozzánk hasonló szabad hírforrások kizárólag az olvasók támogatására számíthatunk.

Adjukössze – Ne a hatalom mondja meg, mi a valóság!-Támogasd a Szol24-et!

A Szol24 a megye független hírportáljaként elkötelezett a valóság bemutatása mellett, hogy eredményesen folytathassuk munkánkat az önök segítségére is szükségünk van!

Adománygyűjtésünk nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen a kitűzött cél kétharmadát elérte. Önzetlen támogatóinknak köszönhetően lassan elérjük a célösszeg 80 százalékát. Akciónkhoz még két napig lehet csatlakozni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek