Görögországban folytatta nemzetközi nyeretlenségét az Olajbányász

Megosztás

Bár hazai terepen öt mérkőzés után sem talált legyőzőre, ezzel pedig 10 ponttal magabiztosan szerepel a bajnokságban a Szombathely és a Pécs mellett a Szolnoki Olajbányász, az Europe Cup küzdelmei már tartogatnak kihívásokat a megyeszékhely kosárlabdacsapatának.

82-66-ra kapott ki a görög PAOK vendégeként a férfi kosárlabda Európa Kupa harmadik fordulójában az Olaj. A mérkőzés előzményeiről a Szol24-en is olvashattak: a két csapat legutóbb 2015-ben találkozott az Európa Kupában, a görögök akkor szoros küzdelem után győztek.

Oliver Vidin vezetőedző együttese az első két mérkőzésén is vereséget szenvedett és Thesszalonikiben sem kezdett jól, a nagyszünetben kilenc pont volt a hátránya összesen.

A harmadik negyedben több mint duplájára nőtt a görög csapat előnye, ebből a záró felvonásban csak faragni tudtak a hazaiak, így állt be végül a 82-66-os, elég sima végeredmény.

„De ez az a mérkőzés, amit gyorsan el kell felejteni, fejben legalábbis biztosan, hiszen szombaton a hazai bajnokság rangadóinak non plus ultrája vár a mieinkre, a vendégként még nyeretlen Alba Fehérvár jön a Tiszaligetbe… Márpedig arra a meccsre az utolsó utáni erőtartalékokat is mozgósítani kell!” – fogalmazott az Olaj a hivatalos honlapján.

Kép: Szolnoki Olajbányász Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek