Jászberény: a szombat is balesettel kezdődött a 31-es főúton

Megosztás

Nem nagyon lehetett közlekedni az elmúlt napokban a 31-esen, egyre másra számolhattunk be a karambolokról. Szombat délelőtt ismét bedugult az út egy baleset miatt Jászberény és Nagykáta között.

Sokszor lehet az az érzésünk egy-egy ilyen hír láttán, mintha már láttuk volna. Nem, ennyire sok karambol történt a hét során a 31-es főúton, a szombat is egy nem várt találkozással, a közlekedők számára pedig bosszankodó, hosszú várakozással és araszolással telt.

A 31-esen naponta járók szerint rengeteg a szabálytalanul, felelőtlenül száguldozó és veszélyesen előzgető, kiszámíthatatlan sofőr egyébként is, most viszont rendre csattanással végződtek ezek a történetek. A napokban a Szol24 is számos alkalommal számolt be különböző balesetekről, szombat délelőtt jött az újabb, most (nem először) a Nagykáta és Jászberény közötti szakaszon történt karambol, az eddigi információk szerint személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős.

Tünde lefotózta a Birkacsárdánál (Jászberény felé a kis kanyarokban) történt ütközés utóéletét, a borítóképen pedig a véget nem érő araszolást láthatjuk ugyanezen baleset folyományaként. Még mindig sokkal jobban megúszták a baleset résztvevői, mint a pénteki, Cegléd közelében történt karambolt, ahol egy 19 éves lány életét vesztette, mert nem volt becsatolva a biztonsági öve.

Próbáljunk óvatosabban közlekedni a 31-esen is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek