Mától nincs már VCSM Szolnokon

Megosztás

Hónapok óta lehet tudni, hogy a Víz- és Csatornaművek Zrt. Szolnok (VCSM Zrt. Szolnok) és a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. (TRV Zrt.) egyesülni fog. Eljött az ideje.

2024. október 1-jén hivatalosan is egyesült a két vállalat, ami a fúzió után a TRV Zrt. nevet viseli. Az egyesülés révén a társaság jelentősen megerősödött, közel 200 szakemberrel bővült a csapata, és átvette az Európában is egyedülállónak számító szolnoki felszíni vízművet, valamint további öt település víziközmű rendszerét.

A változás a lakosság számára zökkenőmentes lesz, a szolgáltatás a megszokott rendben folytatódik. Az ügyfeleknek nincs teendőjük az egyesüléssel kapcsolatban. Újdonság, hogy a korábbi VCSM-es ügyfelek számára mostantól lehetőség nyílik az e-számlára való átállásra.

Az egyesült vállalat 254 településen közel 700.000 felhasználónak biztosít 43 millió m3 kitermelt vizet, és 20-22 millió m3 szennyvizet tisztít meg.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek