Teljesen felújítják a volt Körös szálló homlokzatát Kunszentmártonban

Megosztás

Az utolsó munkanapján jelentette be Wenner-Várkonyi Attila, a Fidesz-KDNP kunszentmártoni leköszönő polgármestere, hogy ismét egy önkormányzati tulajdonú épület újul meg – a volt Körös szálló homlokzatának rendbetétele valóban esedékes volt már.

Sok más Jász-Nagykun-Szolnoki településsel egyetemben a júniusi választások Kunszentmárton tekintetében is sok változást hozott. A várost 2014 óta vezető Wenner-Várkonyi Attila a szavazatok alig 32%-át kapta meg, ellenfele, Dr. Szabó Péter több, mint 900 szavazattal kapott többet.

Ennek ellenére a munka az utolsó hivatalban töltött napján sem szünetel, legalábbis erről írt a Facebookon. Aláírta azt a kivitelezői szerződést a Ponty Bau Kft. képviselőivel, amely a nyertes, TOP Pluszos pályázatuknak köszönhetően tartalmazza a volt Körös szálló homlokzatának teljes felújítását.

„Nagy örömmel tölt el, hogy jelentős részem van abban, miszerint ez az csodálatos épület ismét régi fényében fog tündökölni. A munkálatok hamarosan elkezdődnek. Kíváncsian várom a végeredményt. A tervek alapján gyönyönyörű lesz” – fogalmazott.

A szecessziós épület 1907-ben épült meg, a második világháború után a Járási Tanács székháza volt, egy ideje már az önkormányzat tulajdonában állt.

Kép: Wenner-Várkonyi Attila Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek