Pócs után F. Kovács Sándor is megtekintette a Tiszát és megállapította, hogy árvíznek nyoma sincs

Megosztás

Több mint tíz évvel Nagy István legendás megtekintése után most újabb politikusunk tesz tanúbizonyságot kiemelkedő nézelődési képességeiről. F. Kovács Sándor, térségünk országgyűlési képviselője az áradó Dunától ihletet kapva nemes egyszerűséggel a Tiszát szemléli Jász-Nagykun-Szolnok megye településein.

A Facebookon büszkén osztotta meg követőivel, hogy a szőke folyón nincs semmi látnivaló, mindenki nyugodjon meg. Ő több szögből is megvizsgálta, stégről is, nádasból is, Abádszalókon és Tiszafüreden.

Akármilyen furcsának is tűnhet ez a szomorú és egyben megmosolyogtató húzás, nem ő az egyetlen, aki ilyen módját választotta annak, hogy kapcsolódjon a dunai árvízhez és fenntartsa a politikusi aktivitás halvány látszatát. Pár nappal ezelőtt arról írtunk, hogy Pócs János is a saját jászsági környezetében mérte fel az árvíz és belvízveszélyt és hál’ istennek mindent a legnagyobb rendben talált.

F. Kovács Sándor

‼ Biztonságban vannak a Tisza-parti települések! 🇭🇺 Ezekben a napokban vízügyi szakemberek, honvédek és önkéntesek ezrei dolgoznak a Duna hazai szakszán érkező rendkívüli árhullám elleni…

Egyébként 2024 szeptemberében több politikus is részt vesz az árvízi védekezésben Magyarországon, ki így, ki úgy. A Dunántúlon és a Lajta folyó mentén, ahol a legmagasabb fokú készültség van érvényben, szinte csak egy legény van a gáton: Magyar Péter. Orbán Viktor a napokban tett egy rövid és formális látogatást a Lajtánál, de azóta inkább csak a meleg stúdióból árvízinfózik.

Szerda hajnalban belépett az árhullám Magyarországra és a számítások szerint körülbelül egy hét múlva vonul le a hazai szakaszról.

Kiemelt fotónkon F. Kovács Sándor és Abádszalók polgármestere, Újvári Imre nagy megtekintése látható (forrás: F. Kovács Sándor Facebook).

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek