Tízéves A nagy megtekintés

Megosztás

Tíz éve készült A nagy megtekintés című, időközben ikonikussá vált alkotás, amiben Dezső András, az akkori Index akkori munkatársa ellátogatott Jászapátira, hogy arról közvetítsen, ahogy az akkori mezőgazdasági miniszter, Fazekas Sándor megtekintést tart az aratóverseny alkalmából.

Az apropót az adta a kisfilm készítésére az Index.hu-nak, hogy Fazekas Sándort nagy megtekintőnek tartották. A forgatásra kijelölt jászapáti aratóverseny előtt ráadásul Fazekas már megtekintett egy hortobágyi eseményt, tehát elvileg tovább erősíthette nagy megtekintési képességét.

A viccesnek mondható műalkotást Dezső Andrásnak köszönhetjük, ő közvítette A nagy megtekintést.

Az újságíró, mint egy nagy világeseményt, úgy taglalta az eseményeket, hogy itt vagyunk a helyszínen, mit szólnak az emberek, sikerülni fog-e A nagy megtekintés, megérkezett a miniszter, hamarosan kezdődik a megtekintés és meg is kezdődött A nagy megtekintés stb.

Az újságíró a sikerrel zárult esemény után meginterjúvolta a Nagy Megtekintőt, aki elégedetten nyilatkozott teljesítményéről.

Így ajánlották be a kisfilmet:

“Nem mindennapi attrakcióra készült Fazekas Sándor miniszter. De vajon sikerült-e neki? Izgulja végig a Nagy Megtekintést az Index videójában!”

Kapcsolódó cikkek