Használjuk ki a nyári szezont, mutatunk két olcsó termálfürdős strandot a Jászságban

Jászboldogházi Strandfürdő

Megosztás

A szezon vége felé közeledve érdemes kihasználni ezt a kedvező lehetőséget, hiszen a 1500 forintos belépőjegy ár ritkán elérhető a termálfürdőkben.

Két Jászság térségében található termálfürdő, a Jászboldogháza Strandfürdő és a Jászapáti Tölgyes Strandfürdő, most rendkívül kedvező, mindössze 1500 forintos áron kínálják a felnőtt belépőket. A Jászboldogháza Strandfürdő nyári szezonban tart nyitva, és ebben az évben nem emelt árat. Jászapáti Tölgyes Strandfürdő pedig nemrég döntött az árcsökkentés mellett, így az áremelés helyett a belépőjegy árát 1500 forintra csökkentették. Ez különösen jó lehetőség azoknak, akik szeretik a termálfürdőzést, de nem akarnak túl sokat költeni.

A Jászboldogháza fürdő medencéinek vize 34-36°C-os, és főként nyári időszakban népszerű a látogatók körében. A fürdő területén többféle szolgáltatás is igénybe vehető, mint például napozóágyak bérlése, illetve büfé, ahol különféle ételeket és italokat lehet vásárolni. A medencék száma és a szolgáltatások szezonon kívül korlátozottabbak lehetnek, de a termálvíz élvezete így is garantált.

A Jászapáti Tölgyes Strandfürdő szintén többféle medencével rendelkezik, köztük egy nagyobb úszómedencével és termálmedencékkel, amelyek kellemes, meleg vizet biztosítanak a látogatóknak. Az árak csökkentése miatt most még kedvezőbb áron lehet igénybe venni a szolgáltatásokat, ami különösen vonzó lehet azok számára, akik rendszeresen látogatják a fürdőt, vagy csak egy alkalmi kikapcsolódásra vágynak.

A szezon vége felé közeledve érdemes kihasználni ezt a kedvező lehetőséget, hiszen a 1500 forintos belépőjegy ár ritkán elérhető a termálfürdőkben. Az ár-érték arány így kifejezetten jó, és mindkét fürdőben kellemes kikapcsolódást nyújt a látogatóknak. Azok, akik szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, hamarosan tervezhetik is a látogatásukat, mielőtt a szezon véget érne.

Forrás: Termalonline.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek