Az egész Kőröst átkutatták, mégsem találják a beteg kunszentmártoni fiatalt

Megosztás

„Marcell pszichiátriai beteg, meg kell találnom” – írta kétségbeesett bejegyzésében a 24 éves eltűnt fiatalember édesanyja. Szilágyi Marcell szombaton, augusztus 10-én tűnt el Kunszentmártonban, és azóta a családjának nincs híre róla, erről írt a Ripost. A helyiek összefogtak, hogy önkéntesen keressék a fiút, akinek felkutatásába a mentőcsapatok is bekapcsolódtak, búvárok segítségével még a folyó egy szakaszát is átvizsgálták.

“Marcell pszichiátriai beteg, állandó gyógykezelés alatt áll, nagyon fontos lenne, hogy megtaláljam! Eltűnésekor a képen látható szemüveg nem volt rajta. Utolsó ismert ruházata: póló, sötét kheki többzsebes hosszú nadrág, fekete-fehér tépőzáras szandál. Eltűnésekor 28-as női kék-fehér kerékpár volt vele, aminek fehér hátsó kosara van. Bárki bármit tud róla, hívja a segélyhívót” – kérte az édesanyja.

A lap arról írt, a keresésben résztvevő mentőcsapatok – köztük az Életjel – már a Kőrös folyót is átkutatták az eltűnt fiatalember után, de egyelőre nem lett eredménye, átvizsgálták a megadott szakaszt, de ott nem találtak senkit. Felmerült a gyanú, hogy esetleg a Körös folyóba ugorhatott.

Kép: Életjel Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek