Ez nem vár, inkább egy csúfság – a szolnokiak nem köntörfalaznak

Megosztás

Rengeteg alkalommal olvashattak már a Szol24 felületén a szolnokiak által egyszerűen csak művárnak nevezett Várkapu Látogatóközpont sorsáról, amelyet hosszas ígérgetések után végre sikerült átadni. A projekt rengeteg bírálatot kapott az utóbbi években, mind pénzügyi, mind esztétikai szempontból sokan kifejezték az elégedetlenségüket. Néhány nappal ezelőtt a piacon járva kérdeztük az utca emberét az egyre inkább emelkedő és magasabb árakról, most pedig arról faggattuk a járókelőket, sikerült-e végre megbarátkozni a látvánnyal.

Nem vártak tovább, átadták a szolnoki várat – írtuk meg május végén, amikor hivatalosan is megnyitotta kapuit a látogatóközpont. Azóta sokan, sokféle fórumon mondták el a véleményüket a beruházásról, többek között pont tegnap számoltunk be az olvasónk fotóival illusztrálva, hogy a vár melletti játszótérrel is agadnak problémák. De mit mond az utca embere? A Szol24 videójából kiderül:

Ez nem vár, inkább egy csúfság – a szolnokiak nem köntörfalaznak

2024-ben végre sikerült átadni a helyiek által csak művárnak nevezett Várkapu Látogatóközpontot. A projekt rengeteg bírálatot kapott az utóbbi években, mind pénzügyi, mind esztétikai szempontból sokan kifejezték az elégedetlenségüket. Megkérdeztük az utca emberét, hogy sikerült-e megbarátkozni a látvánnyal.

Nagy Milán László, Vajó Levente

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek