Beismerő vallomást tett a karateedző, de szabadlábon maradhat – a vád pedig már kiskorú veszélyeztetése

Megosztás

Megváltozott a gyanúsítás, már nem garázdaság, hanem kiskorú veszélyeztetése. Kihallgatták a jászberényi karateedzőt, aki bántalmazta a kisfiút Szolnokon a kalandparkban, mindent beismert. De nem veszik őrizetbe.

Szabadlábon védekezhet a kiskorú veszélyeztetésével meggyanúsított küzdősport-oktató, aki beismerte tettét. Nehéz is lett volna tagadni, hiszen biztonsági kamera rögzítette, ahogy lendületből felrúgja a gondjaira bízott kisfiút, amit már elmondása szerint megbánt.

Kiskorú veszélyeztetése bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki július 29-én a rendőrök A. Tibort, vagyis azt a karateedzőt, aki a szolnoki kalandparkban történt bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható – erősítette meg a hírt a rendőrség a Police.hu oldalon.

A rendőrség honlapján megjelent rövid tájékoztatás szerint „a gyanúsított a cselekmény elkövetését elismerte”. A nyomozó hatóság – a gyanúsított szabadlábon hagyása mellett – szakértők bevonásával továbbra is vizsgálja az eset összes körülményét. 

A Szol24 többször is írt a mindenkit felkavaró ügyről az elmúlt napokban-hetekben, most újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Várhatjuk a folytatást. (Hvg.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek