Fura dologra leltek Tiszaszentimrén, hasonlít a Kanadában talált valamire, amiről a BBC is beszámolt

Megosztás

A BBC a napokban számolt be arról, hogy még szeptemberben igencsak furcsa dolgokat találtak Új-Fundlandon, amire egyelőre nem találtak magyarázatot. Hasonlóról számolt be a 444-nek egy tiszaszentimrei olvasó is.

A kanadai hatóságok sem igazán tudják megmondani, mihez köthető a fehér paca. Egyesek szerint egy ritka gombafajról van szó, másik szerint ez az ámbra, ami a parfümgyártás igen drága alapanyagául szolgál, és az ámbráscet bélfalát védi.

Nemrég ehhez hasonló valamit találtak október 6-án Tiszaszentimrén is. A történetet és a fotót a 444.hu-nak küldte el X, aki a háza udvarán, a fűben figyelt fel a különleges dologra. A leírás szerint a dolog krémszerű állagú, durván öklömnyi, kelttésztára emlékeztető csomó volt, amit mintha odapottyantott volna valaki a fűbe.

A beszámoló végén a 444 megjegyzi, a Kanadában találthoz hasonlóan ez sem volt büdös, se csontot, se pedig csontot nem tartalmazott, ezért a bagolyköpet is kizárható volt. Kiemelt képünkön a tiszaszentimrei, az alábbin pedig az új-fundlandi dolog látható.

Az Új-Fundlandon talált valami (fotó: BBC)

(kiemelt kép: 444.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz.

Kapcsolódó cikkek