Ismét tűzeset Szolnokon, most a Bajcsy-Zsilinszky úti felüljárónál

Megosztás

Már több ezren láttak egy szolnoki lakos által készített, meglehetősen hosszú felvételt, amelyen egy tűzeset látható. Nem, most nem a Kőrösi úti papírhulladék-lerakatról van szó, jelenlegi esetünkben a Bajcsy-Zsilinszky úti felüljárónál égett összehordott szemét. Jócskán vannak megválaszolatlan kérdések, ezért hírportálunk a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz fordult.

A katasztrófavédelem Szol24-nek megküldött tájékoztatásából az derült ki, hogy szeptember 11-én, nem sokkal 21 óra előtt telefonált valaki, hogy Szolnokon, a Bajcsy-Zsilinszky úti felüljárónál nagy tüzet lát.

Esti izgalmak🔥💥🚒 (közben a macskámmal hadakoztam, mert ő is látni akarta 🥹) | By Éva | Facebook

Esti izgalmak🔥💥🚒 (közben a macskámmal hadakoztam, mert ő is látni akarta 🥹)

A szolnoki hivatásos tűzoltók egy gépjárművel érkeztek a helyszínre és azt tapasztalták, hogy a felüljáró alatti területen, húsz négyzetméter kiterjedésben összehordott szemét ég. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal, körülbelül kettő perc alatt megfékezték a lángokat – erről tájékoztatta a Szol24-et Németh Ádám tűzoltó főhadnagy, szóvivő.

Első ránézésre tehát nagyobb volt a baj, mint amilyen végül lett belőle, a kérdés azonban mégiscsak felmerül: ki, és miért gyújtogatott, ha egyáltalán emberi felelősöket kell keresni?

Konkrét információkkal még senki nem rendelkezik, de a Facebookon már elindult a találgatás. Egyesek megemlítették, hogy a Jubileum tér mögött két hete fiatalok gyújtogattak, a felvételt készítő hölgy viszont azt írta, ezt megelőzőrn 3-4 petárda durránását hallotta, illetve megemlítette, hogy a híd alat több hajléktalan is él. Ezek persze találgatások…

Kép: Polónyi Éva Fb (pillanatkép)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek