Közönségtalálkozó és tiszai sétahajózás a Szol24 olvasóival

Megosztás

A megyeszékhelyen élők számára nem ismeretlen a folyó szépsége, de talán még a lokálpatrióta szolnokiak számára is tartogatott meglepetéseket az a különleges sétahajózás és közönségtalálkozó, amelyet portálunk szervezett a hírlevelünkre feliratkozott olvasóink számára. Bajnai Zsolt, a blogSzolnok szerkesztője utunk során végig érdekes információkkal, történetekkel emelte a program színvonalát.

Péntek délutánonként megjelenő hírlevelünk segítségével igyekszünk beszámolni a hét legfontosabb történéseiről, valamint az aktuális hírekről, amik Szolnokot és a megyénket érintik. Emellett egy különleges lehetőséggel szerettük volna megajándékozni azokat, akik a feltüntetett időpontban feliratkoztak hírlevél szolgáltatásunkra: egy kellemes tiszai sétahajózáson vehettek részt szeptember 7-én, azaz szombat délután.

Elsőként a Szol24 főszerkesztője, Czapkó Dorottya üdvözölte a megjelenteket, majd Bajnai Zsolt, a blogSzolnok szerkesztője és helytörténeti programsorozatok előadója beszélt számos szolnoki érdekességről.

Bár ez az esemény már elmúlt, más keretek között, meghívott vendégekkel továbbra is számíthatnak a Szol24-re, és természetesen hírlevelünkre is, amelynek célja, hogy rendszeresen beszámoljon az érdeklődőknek Szolnok és környékének legfontosabb híreiről, eseményeiről.

Az esemény támogatója a Mérték Médiaelemző Műhely és az Ökotárs Alapítvány.

Hírlevél feliratkozás

Képek: Vajó Levente

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek