Egy gyönyörű huskyt loptak el Jászapátin, a rendőrség nem tétlenkedett

Megosztás

Nem üres kommunikációs panel, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok megyében dolgozó rendőrök elkötelezetten támogatják az állatok védelmét, ahogy arról a police.hu írt nemrégiben. A szavakon túl egy jászapáti, élő példát is találni, ugyanis egy kölyök huskyt tulajdonított el két fiatal egy udvarból, a rend őrei pedig elképesztő gyorsasággal oldották meg a helyzetet.

Szeptember 5-én, nem sokkal este tíz óra után egy jászapáti lakos észrevette, hogy a biztonsági kamerái felvételén egy fiatal nő és egy férfi ellopja a 12 hetes husky kölykét az udvarból. Mire kiért az udvarra, a páros már elszaladt a kutyával, azaz ellopták a négylábút.

A rendőrség közleményéből derült ki, hogy a Jászapáti Rendőrőrs járőreinek mindössze egy óra kellett hozzá, hogy elfogják a fiatalkorú lányt és 18 éves barátját a településen, akiknél még mindig ott volt a kölyökkutya.

A fiatal férfit lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki és beismerte tettét. A lányt ráadásul emellett korábban eltűnés miatt köröztek, a meghallgatása után gyermekotthonba szállították.

Kép: police.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek