Ismét Szolnokra jön Magyar Péter, ezúttal a Tiszaligetben “Feri bácsizhat”

Megosztás

Manapság úgy tűnhet, hogy a Tisza Párt elnöke csak katasztrofális állapotú kórházakat és lerobbant vasúti pályaudvarokat látogat, de szombaton egy sokkal vidámabb helyszínen bukkan fel.

Mindeddig joggal feltételeztük, hogy a 26. Szolnoki Gulyásfesztivál legnagyobb durranása a Zaporozsec, esetleg Lotfi Begi fellépése lesz, de most már biztos, hogy Magyar Péter ellopja a show-t.

A Facebook-eseményben leírtak szerint a Tisz(t)avirág és Agóra Egyesület közös standjánál szeptember 7-én 10 órakor fórummal indít Magyar, délután pedig érkezik Nagy Ervin színész, aki a kezdetektől ott van a Tisza Párt rendezvényein.

Az eseményen ott lesz még Bujdosó Andrea, a Tisza politikusa is, illetve Csapó Sándor a párt megyei koordinátora.

Először május végén, az országjárása idején járt Szolnokon Magyar Péter, ahol rég nem látott tömeget tudott megmozgatni, majd a közelmúltban ismét megfordult a megyeszékhelyen, hogy megállapíthassa a nyilvánvalót: a Hetényi Géza Kórház romokban hever. Ezen kívül a nyári hónapokban egy kevésbé látványos, de stratégiailag annál jelentősebb mozgolódásba is kezdett: a nemrég megalakuló vidéki alapszervezeteit (Tisza szigeteket) keresi fel. Csak nehogy összefusson a gulyás felhőben a leköszönő polgármesterrel, akit pár hónappal ezelőtti szolnoki látogatásán nemes egyszerűséggel leferibácsizott a hallgatóság legnagyobb örömére. Minden bizonnyal hasonlóan izgalmas jeleneteknek lehetnénk szemtanúi, mint amikor Pócs Jánossal akasztották össze a bajuszt a jászberényi főutcán.

VÁRJA ÖNÖKET AZ AGÓRA SZOLNOKI KÖZÉLETI EGYESÜLET ÉS A TISZA PÁRT A GULYÁSFESZTIVÁLON

Event by AGÓRA – Őszintén Szolnokért and 2 others on Saturday, September 7 20246 posts in the discussion.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek