Szolnokon házasodott össze a Sztárban Sztár! győztese

Megosztás

Nagyszabású esküvőjét ünnepelte a megyeszékhelyen Békefi Viki és Feng Ya Ou a hétvégén. A két énekes még 2019-ben találkozott a Sztárban sztár leszek! első évadában, Viki pedig nemcsak a versenyt, hanem Ya Ou szerelmét is elnyerte.

Már 2023-ban, első közös gyermekük, Mei Liza születése előtt, szűk körben titokban összeházasodtak, de továbbra is vágytak egy nagy, templomi esküvőre, amit végül most valósítottak meg – erről írt a Blikk.

Az esemény pénteken zajlott, és a hétvégén számos fotó és videó került fel róla az Instagram-oldalukra.

“Százötven főt szeretnénk meghívni, jönnek Ya Ou külföldi rokonai is. Templomi esküvő és egy megerősítő ceremónia is lesz, utána pedig következhet a buli és a tánc kifulladásig. Bár nem szeretnénk dolgozni, minket ismerve biztos előadunk majd egy-két dalt” árult el részleteket a nagy nap előtt az énekesnő.

A pár tervei megvalósultak: több dalt is előadtak a lagzin, illetve rengeteg vendég ünnepelt velük, köztük kislányuk, Mei Liza is, aki szintén részese volt a szülők boldogságának. A szolnoki rendezvényközpontban tartott esküvőt a pár egy hangulatos tóparton, szeretteik társaságában ünnepelte.

Kép: Kaszás Tamás/Index

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek