Sikeresen megállítottuk Brüsszelt, ilyen egy átlagos jászkunsági út

Megosztás

Igaz, bizonyára lesznek olyanok, akik a kép láttán felháborodva közlik majd, hogy ez nem igaz, mert sokkal rosszabbak. És igazuk lesz.

Jó egy évtizede Orbán Viktor és a Fidesz kéri folyamatosan, hogy állítsuk meg Brüsszelt. Az utóbbi bő két és fél évet látva sikeresen meg is állítottuk Brüsszelt és ez EU-t, ennek köszönhetően Magyarországon szárnyal a demokrácia és a jólét. Illetve mégsem teljesen, hiszen a “háború” miatt az árak az egekbe szöktek a fizetések és a nyugdíjak reálértéke pedig a föld alá zuhant.

A termékek és az üzemanyag árában már remekül felvesszük a versenyt a nyugati EU-tagállamokkal, de valahogy a fizetések ezt az emelkedési ütemet egyáltalán nem követték. Ahogy a közutakra szánt pénzek sem. Szolnokon a rengeteg csőtörés mellett a hihetetlen mennyiségű kátyú, amiről mostanában igazán elhíresült a város, illetve sajnos a látványosan bezuhanó közbiztonság miatt is.

De tekintsük meg megyénk egyik kétszámjegyű főútjának egyik szakaszát, ami természetesen nem az elmúlt két hétben vált ilyenné, csak ilyenre “nem kell költeni”. A 32-es “főút” Jászalsószentgyörgy és a szászberki halastó közötti két kilométeres szakasz állapota mai szemmel így néz ki. Jászkunság, 2024, a képet Fejes Józsefnek köszönhetjük.

Az út minőségét pedig a 14 éve kétharmaddal kormányozó Fidesznek. Ebben is köszönjük, hogy sikeresen megállítottuk Brüsszelt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek