Piros lámpán átszáguldva halálos balesetet okozott a Mercedes suhanc sofőrje, majd utasával együtt elmenekült – videó

Megosztás

Döbbenetes mélységben a közlekedési kultúra és ez nemcsak Jász-Nagykun-Szolnok megyében igaz, hanem Magyarországon mindenhol. A felelősségvállalás és az egyenes gerinc pedig már teljesen kiment a divatból. A Mercedes hatalmas sebességgel beleszállt oldalról a Suzukiba, megölve annak sofőrjét, az ifjú vétkes sofőr pedig viharsebesen kipattant összetört autójából és elmenekült utasával együtt.

Sokak szerint éppen azért történik ennyi ilyen eset hazánkban, mert egyszerűen nincs kellő visszatartó erő a száguldozó, balesetet okozó, majd elmenekülgető sofőrök számára. A suzukist sajnos nem védte meg az autója, ráadásul a legrosszabb helyen, oldalról kapta a brutális ütést, a Mercedesben ülők viszont könnyedén nyúlcipőt húztak, mert őket megvédte a gépkocsi. Újabb felháborító eset a fővárosból.

A felvételen látható, ahogyan egy gyorshajtó belecsapódik egy szabályosan közlekedő Suzukiba. A vétkes sofőr a baleset után elmenekült, a Suzukit vezető 47 éves férfi később a kórházban meghalt.

„Szombat hajnalban egy Mercedes sofőrje egy pesti szórakozóhelyről indult útnak két utasával. Úgy gondolta, hogy ő majd tudja mekkora sebességgel és milyen szabályok szerint vezet. A Suzukiban ülő, szabályosan közlekedő 47 éves férfinek esélye sem volt” – írta Facebook-oldalán a BRFK.

A Suzuki a Róbert Károly körút és a Lehel utca kereszteződésében zöldet kapott, elindult és még észlelte is a felé száguldó Mercedest és megpróbált fékezni, de a másik autó belerohant. A Mercedest vezető holland férfi és egyik utasa ezt követően elmenekültek. Az elmenekült sofőrt és utasát később a rendőrök elfogták és a letartóztatásukat is kezdeményezték. A Suzuki sofőrjén viszont még a kórházban sem tudtak segíteni, így ő hétfőn életét vesztette.

Elképesztően sok az életveszélyes sofőr, akinek a jogosítványt legfeljebb képeslapon szabadna látnia.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek