Szolnokiak, csak óvatosan, sorszámhúzás, menetjegy és kódkérés kell a mellékhelyiség használatához

Megosztás

Örülhetünk, hogy a XXI. század vívmányai hozzánk is elérkeznek. Az ember reménykedik, hogy csak egy trollkodós, szerkesztett fényképpel szembesül, de sajnos nem.

Többször több formában értekeztünk már a szolnoki nyilvános vécékről, köztük a legnagyobb híre a vasútállomás nyilvános mellékhelyiségének lett, sajnos nem pozitív értelemben.

Most viszont egy teljesen új, “rendkívül modern” módszer terjed hazánkban, a menetjegyet felhasználó, sorszámhúzós, kódot elkérős nyilvános vécérendszer. Belegondolni sem merünk Szelindi Andreával egyetemben, hogy mi történik, ha valakinek hirtelen és sürgős dolga akadna és a kód csak késéssel érkezik a jogosulthoz. A rendszer működéséről egy képet is közzétett a közösségi média egyik helyi csoportjában.

Csak az a kérdés, hogy hány helyen fog még elterjedni Szolnokon (ahogy más városokban is) ez a módszer, ami biztosan nagyon modern, de gondolni sem merünk arra, hogy mi történik, ha leáll a rendszer, késve vagy sehogy nem érkezik a kód és még sorolhatnánk. Vajon mit tudnak még kitalálni, hogy fejlesszék kis országunk élhetőségét?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek