Bosszantja a szolnoki utasokat, hogy továbbra is percekkel korábban elhúz a buszuk

Megosztás

Akkor is, ha az az első megálló. Egy-két perc még beleférne mindenkinek, de 7-8 már nem. A buszközlekedés továbbra is kriminális Szolnokon, máskor pedig negyedórás késéssel érkezik a járat, kiszámíthatatlan, ha pedig valaki vonathoz megy, az egész napja felborulhat.

Pintér Jázmin az egyik helyi csoportban rendkívül élesen fakadt ki a rendre ismétlődő jelenség miatt, ezekről korábban már a Szol24 is többször beszámolt.

Jázmin jókívánságait küldi az érintett buszsofőr(ök)nek, akik véleménye szerint ezzel szórakoznak szándékosan. Hétfőn például nyolc perccel hamarabb elment a járművel, mint ahogyan a kiírás szerint kellett volna, ez egy ritka járatnál meglehetősen furcsa és bosszantó, bőven túl a tűréshatáron (esetleg 1-2, netán 3 perc, bár már az is sok).

Az eddigi történeteket ismerve már egyáltalán nem az első eset Szandaszőlősön, hogy ennyire semmibe nézik az utasokat. Jázmint is érdekelné, hogy a buszsofőrök hova sietnek ilyenkor. 40 éves, de most már azon agyal, hogy átvált nyugdíjas korosztályba és kiáll 15 perccel hamarabb, hátha lesz olyan kedves a buszvezető, hogy nem megy el még annál is korábban. A véleményt és a hozzászólásokat is erősen szűrni kellett, mert sokan gondolnak nyomdafestéket nem tűrő dolgokat erről a rendre ismétlődő eseményről Szolnokon.

István is megerősítette, szintén hétfő. “Reggel a Szecskán is ez volt. A Malomról 6:56 kor induló 21-es busz 5 perccel hamarabb elment” – írta. Bálint is dohog a jelenség miatt. Sérelmezi, hogy két busz van a város felé, egy pedig a kórház felé “és ennyi kb. annak aki a városba menne!” A helyiek bosszankodnak, hogy buszuk alig van, de még az a kevés se tud időben érkezni, hol az előbb említett (sokszorosan ismétlődő) probléma, hol pedig 15 perces késésekkel szembesülnek. Valóban nem lehet ezt helyrehozni?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek