30 éves jubileumot ünnepeltek a jászberényi óvodák

Megosztás

Fontos évfordulót ünnepeltek a jászberényi óvodák. Idén volt 30 éve, hogy a város egykori képviselő-testülete arról döntött, hogy az intézmények összevonásával létrehozzák a Jászberény Város Óvodai Intézményét.

A jeles alkalomról a város polgármestere Budai Lóránt osztotta meg gondolatait Facebook-oldalán. A városvezető kifejtette, hogy a nehézségek ellenére az elmúlt 30 év az óvodák fejlődéséről szólt.

“Az átállás nem volt egyszerű és az azóta eltelt évtizedek sem voltak könnyűen, de az óvodai dolgozók szakmai felkészültsége, összetartása, tenni akarása és a bajban is gyógyírként ható vidámsága a legnehezebb időszakokon is átsegítette az intézményt. Sőt! Az elmúlt harminc év nem másról szólt, mint a töretlen fejlődésről” – írta bejegyzésében.

Ezt a megállapítást Beszteri Éva intézményvezető prezentációja is alátámasztotta. Ezt követően Budai Lóránt polgármester köszönthette a vendégeket, majd a várós nevében egy különleges ajándékkal, egy csokor virággal és néhány jó szóval búcsúztak el a nyugdíjba vonulása előtt álló Beszteri Éva intézményvezetőtől.

A teljes bejegyzést itt tekinthetik meg:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fotó: Budai Lóránt Facebook

Kapcsolódó cikkek