Halálos gázolás történt Cegléden

Megosztás

Szinte alig telik el olyan hét, amikor ne történne halálos gyalogos gázolás valahol az országban. 

Most is ilyen történt.

Halálos gázolás történt Cegléd külterületén szerda hajnalban – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

A 311-es úton egy Cegléd irányába tartó személyautó ütött el egy, az úttesten láthatósági mellény nélkül gyalogló férfit.
A rendőrök a mentési munkálatok és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Korábbi esetek:

December 13., kedd (MTI) – Gyalogost gázolt halálra egy személyautó kedden délután Salgótarjánban – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. Tamás-Kovács Andrea elmondta: a Zagyva úton haladó személygépkocsi elütött egy úttesten fekvő embert, aki a baleset következtében a helyszínen meghalt.

December 9., péntek (MTI) – A helyszínen életét vesztette egy nő, akit a Nógrád megyei Varsányban elütött egy autó – közölte a Nógrád megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján. A gázolás péntek délután történt a Szécsényi úton.

December 4., vasárnap (MTI) – Elgázoltak egy gyalogost Nagygyimóton vasárnap este, a 48 éves férfi a balesetben elhunyt – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Egy személygépkocsival közlekedő férfi későn észlelte az úttesten tartózkodó gyalogost és elütötte. A nagygyimóti férfi a helyszínen meghalt – olvasható a police.hu oldalon.

Kapcsolódó cikkek