A politika és az Eb is szóba került a Szol24 szombati kitelepülésén

Megosztás

Ahogy megírtuk honlapunkon, illetve a rendkívüli hírlevelünkben, június 14-én, szombaton délután egy órától három óráig vártuk olvasóinkat Szolnok egyik forgalmas gyalogos csomópontján, a Hild János téren, hogy személyesen beszéljük meg az önkormányzati választások után kialakult helyzetet. A kitelepüléshez csatlakozott Tóth Áron LMP-s önkormányzati képviselő is.

helyszínen bárki elmondhatta, mit gondol az előző és a következő városvezetésről, a megoldandó feladatokról – de ha csak tippelne egyet a magyar-svájci Eb-meccs előtt, azt is megteheti. Emellett nemcsak egymással, hanem a Szol24 munkatársaival, többek között Czapkó Dorottya főszerkesztővel is találkozhattak.

Mindemellett játékos kedvű olvasóinkról sem feledkeztünk meg: készültünk néhány kisebb és egy nagyobb meglepetéssel, illetve egy hatalmas szerencsekerékkel is találkozhattak a sátrunk előtt.

A közélet iránt aktívabban érdeklődők számára Tóth Áron önkormányzati képviselővel készítettünk interjút, amelyet hamarosan a Szol24 olvasói is láthatnak. Az LMP meglepően jól szerepelt a megyeszékhelyen, Tóth polgármesterjelöltként összesen 2911 szavazatot kapott, ami 9,54%-ra volt elegendő, be is jutott a testületbe.

A tippjátékunk egyik résztvevjőjét, aki a Svájc-Magyarország mérkőzés eredményt tökéletesen megtippelte – 3-1, hamarosan értesíteni fogjuk, hiszen értékes nyeremények várnak rá.

Képek: Vajó Levente/Szol24

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek