Szolnok még a fűnyírásban is különleges – igazi hungarikum

Megosztás

Nemrég láthattunk egy hasonlóan különös fűnyírási technikát Szolnokon, de ez egyértelműen túltesz rajta és ez még nem minden.

Az elmúlt években eleve igen sokaknak feltűnt, mennyire elhanyagolják a várost a saját vezetői. Ez a fűnyírási technika viszont a sokat tapasztalt helyieket is meghökkentette. Van, aki sírna, van, aki csak nevetni tud az egészen.

A közösségi médiás helyi csoportban látható bejegyzés hozzászólásai között természetesen megjelenik az utóbbi időben Szolnokon megszokott “jóvanazúgy” megjegyzés. Van, aki máris elkezdte szidni az újonnan megválasztott polgármestert, Györfi Mihályt, ám a többiek figyelmeztették, hogy októberig még Szalay Ferenc marad a város élén, csak utána történik meg a hivatalos váltás.

Többen azt is megjegyezték, hogy az sem piskóta, amilyen állapotban a térkő van a képen. Ilyenkor azért elgondolkodhatunk, hogy mire gondolhatott a költő, amikor azt a hatalmas területet a tűzcsap mellett egyszerűen nem vágta le. Így aztán valóban gyönyörű a látvány és kész a munka.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek